S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
       

Vítajte v našom e-shope, ktorý sme založili za účelom sprístupniť širokej verejnosti vlastnoručne vyrábané handrové bábiky. Každá takto vyrobená Handrova babika,je nikdy sa neopakujúcim sa originálom.

 

Od 1.11.2011 máte možnosť zakúpenia darčekovej poukážky v hodnote 10 EUR platnej neobmedzene na nákup darčeku z našej ponuky.

Na nákup poukážky treba kliknuť :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ČOKOLÁDOVÉ DARČEKY / ČOKOLÁDOVÉ FONDUE A FONTÁNY

Recept na prípravu čokoládového fondue.

Potrebujeme:

150 g horkej čokolády, 200 ml smotany na šľahanie, 15 g masla, 2 lyžice čerešňovice, ovocie: jahody, kivi, banány, pomaranče

Ako na to:

Čokoládu, smotanu, maslo a čerešňovicu dajte do menšieho hrnca a zohrejte nad parou. Metličkou miešajte, kým sa čokoláda nerozpustí. Rozpustenú čokoládovú zmes prelejte do fondue nádoby, pod ktorou ste zapálili ohrievač napr sviečku
Ovocie umyte, ošúpte a nakrájajte na kúsky. Spolu s vidličkami pripravte na namáčanie v čokoláde.

Čokoládové fondue s ovocím

Potrebujeme:

¼ l smotany na šľahanie, 100 ml mlieka, 300 g čokolády na varenie, 4 klinčeky, kúsok škorice, muškátový oriešok, 2 banány, 3 kiwi, grep, mango, jablko, 2 mandarínky

Ako na to:

Do hrnca s uvareným mliekom pridajte klinčeky, škoricu, trochu nastrúhaného muškátového orieška a povarte 2 min. Stiahnite z ohňa a koreniny nechajte chvíľu vylúhovať. Potom vlejte ochutené mlieko a smotanu na šľahanie do nádoby na fondue. Dajte ju na šporák, tesne pred varom pridajte čokoládu a z ohňa stiahnite. Miešajte drevenou varechou, kým sa čokoláda s mliekom nespoja. Čokoládovú zmes postavte na podstavec s miernym plameňom. ovocie nakrájané na kocky napichujte na vidličku a namáčajte v čokoládovej zmesi.

Potrebujeme:
- horkú alebo mliečnu čokoládu
- čerstvé ovocie – hrozno, banán, mandarínky, jahody, jablká
- plnotučné mlieko


Postup:
1. Čokoládu polámeme na menšie kúsky, dáme ich do misky, ktorú postavíme na hrniec s vriacou vodou tak, aby v nej mala ponorené dno. Za stáleho miešania čokoládu rozpustíme. Ak je príliš hustá, zriedime ju troškou mlieka. Čokoládu môžeme nalámať aj do misky vhodnej do mikrovlnky, priliať k nej trochu mlieka a 2 až 3 minúty zahriať na strednom stupni, až bude mlieko horúce a čokoláda sa začne rozpúšťať. Potom misku vyberieme z mikrovlnky a vymiešame dohladka.
2. Ovocie očistíme. Banán pokrájame na kolieska, hrozno rozdelíme na bobuľky, mandarínky na mesiačiky, jablká na menšie kúsky.
3. Rozpustenú čokoládu prelejeme do misky na fondue a preložíme na stôl. Podávame s ovocím.

Medové pralinky
Novinka na Slovensku
5 ks lahodných praliniek z pravej belgickej čokolády plnené kvalitným slovenským medom Absolútna novinky na slovenskom trhu
naša cena 4,50 EUR (123,75 CZK)

Medové pralinky

 

Najpredávanejšie produkty v kategórii

 
Belgická horká čokoláda pre čokoládové fontány a fondue 1 kg 15,50 EUR (426,25 CZK)
Belgická biela čokoláda pre čokoládové fontány a fondue 1 kg 14,00 EUR (385,00 CZK)
PRENÁJOM FONDUE POT ČOKOLÁDOVEJ FONDUE 5,00 EUR (137,50 CZK)
Belgická tmavá čokoláda pre čokoládové fontány a fondue 150 g 5,00 EUR (137,50 CZK)
Belgická biela čokoláda pre čokoládové fontány a fondue 150 g 3,50 EUR (96,25 CZK)
Belgická mliečná čokoláda pre čokoládové fontány a fondue Belcolade 150g 4,00 EUR (110,00 CZK)
Usporiadať podľa 
Výrobca 







PRENÁJOM FONDUE POT ČOKOLÁDOVEJ FONDUE
 

naša cena 5,00 EUR (137,50 CZK)








NDViZjA5ND