Vianočné módne trendy na sezónu 2021.

12.06.2021

Vianočné módne trendy na sezónu 2021.

Určite aj Vás zaujíma aké budú nové farby v tochtoročnej vianočnej výzdobe.

    My ako predajcovia vianočného tovaru sme tiež netrpezlivý aké nové trendy Nás čakajú v novej vianočnej sezóne. Na rozdiel od zákazníkov ktorý sa o nových trendoch dozvedia krátko pred vianočnou sezónou či už z médií alebo priamo z vianočných predajní k nám sa vianočná ponuke dostane oveľa skôr a to ihneď po Vianočných sviatkoch nakoľko s výrobou vianočného sortimentu sa začína ihneď po skončení Vianoc  a tieto produkty sú nám predajcom odprezentované na mnohých kontraktačných stretnutiach v dostatočnom predstihu. Tieto vianočné trendy však netvoria výrobcovia ale samotný predajcovia a taktiež zákazníci.Vianočné modne trendy a farby priamo podlihajú štýlu bývania a módnemu trendu v textilnom priemysle. Nie je však pravidlom že výrobca úplne ustúpi od výroby už dlhodobo predávaného sortimentu, skôr prechádzajú určitou materiálovou alebo farebnou  modernizáciou. Čo sa týka farieb tak dlhodobo sme boli zvyknutý na klasickú červenú, zlatú a striebornú ktorá určite s trhu nezmizne. Samozrejme aj sklo teda fúkané ozdoby boli na ústupe a nahrádzali ich čiastočne plastové náhrady ale trend fúkaných gúľ je späť a v oveľa krajšej forme ktorá stále tvorí podstatnú časť čara Vianoc.S nástupom nových stýlov v bývani prichádzajú aj nové vianočné doplnky a dekorácie.

    Nástup nových moderných retro drevených ozdôb bude určite pokračovať aj v novej sezóne ale omnoho farebnejšej škále aby sa prispôsobili nástupu nových farebných trendov aj v bývaní. Samozrejme fialová, ružová, biela a tyrkysová určite nebude chýbať. Veľkým trendom bola je a bude určite biela farba ktorá bude u bielych a zasnežených vianočných stromčekoch tvoriť základ  ku všetkým  moderným a ostatným vianočným farbám ako sú prírodné drevené motívy, klasické lesklé farby ako červená a zlatá alebo fialová a ružová ale určite bude IN nový nastupujúci trend púdrových farieb v jemných odtieňoch ružovej, krémovej, fialkovej a zelenkavej. A netreba zabudnúť aj na trend ktorý sa zatiaľ u nás moc nepresadil a to trend výrazných jarných farieb ako zelená, oranžová a žltá je však na ústupe a tuto sezónu sa vracia späť opäť fialová.Vianočná výzdoba je priamo spätá so štýlom bývania a interierového dizajnu v akom bývate a nič vám nediktuje, stačí ju prispôsobiť konkrétnemu štýlu bývania bez akých koľvek pretvárok. Ak bývaťe napríklad v rustikálnom štýle nebudete predsa presadzovať vo výzdobe pastelové farby.Nový púdrový trend pastelových farieb sa určite presadí ako u zdobení vianočných stromčekoch, tak aj výrazne v celkovom dekorovaní vianočných doplnkov.Tak teda trend pre nasledujúce Vianoce sa bude niesť v jemnom tóne fialovej a bledých farieb v bielom základe a aj v rôznych kombináciach už zabehnutých trendov.Možnosť využiť tento nový trend si možete v nasledujúcich špecifikáciach štýlov bývania.

Prírodný štýl bývania a doplnkov.

 Prírodný štýl bývania je zameraný hlavne  na prírodné materiály ako drevo, kameň, koža, prírodné tkaniny, porcelán a živé rastliny.

Farebnosť sa môže pohybovať v škále neutrálnych zemitých farieb – krémová, capuccino až po tmavý dub. Alebo výraznejšie tehlové farby s kombináciou zelených odtieňov.Ak ladíte k týmto farbám vianočné doplnky tak môžete kombinovať krémovú z hnedou alebo zlatou.Dobre ukáže aj biela farba alebo biela s pastelovou. Doplnky samozrejme v drevenom prevedení, ratan a prútie dekorované prírodnými materiálmi.

 

Provensálsky štýl plný romantiky

 Inšpirácia francúzskeho vidieka vnáša do bývania romantiku vo špecifických farebných odtieňoch.

Prispôsobiť  vianočnú výzdobu k tejto farebnosti je menej náročné. S veľkou obľubou práve v tomto štýle nesie svoje prvenstvo biela farba, samozrejme aj fialová nič nepokazí ale nevynikne a nástupom pastelových farieb vo vianočných dekoráciách si našla miesto aj v tomto trende. Prevažne vyhovujú látkové materiály so stužkami a drevené dekorácie, biele alebo pastelové kvety.

 

 Rustikálny štýl

 Klasický alebo rustikálny štýl je známy masívnym nábytkom s ručne vyrábanými detailmi a dekoráciami s historickými prvkami, čalúnený nábytok a ťažké závesy.

Atmosféra Vianoc v tomto štýle pôsobí honosne. Vyžaduje si veľa zlatých, strieborných či medených prvkov kombinovaných s prírodnou hnedou. Môže sa dopĺňať aj červenou a vyžaduje veľa svetla. Doplnky môžu biť s čipkou a látkou a veľkým trendom sú sklenené korálkové doplnky .Kvety sú žiadaným artiklom v tejto vianočnej výzdobe.

 Škandinávsky štýl 

 S nádychom minimalistického štýlu bývania. Hlavnú úlohu zohráva jednoduchosť v neutrálnych tónoch, harmonická elegancia, čisté línie s hrejivou atmosférou.

Vianoce v tomto štýle sú typické prvkami károvaných vzorov a zvieracími motívmi.

Nevýrazné farby s drevenými prvkami. Ťažko však nájdete doplnky v šedej alebo modrej farbe a Vianoce v tomto štýle môžu byť samozrejme biele s prírodnou hnedou s nádychom do červena.

 

 Urbanistický štýl

 Urbanistický alebo industriálny mestský štýl spočíva v prepojení neskombinovateľných vecí.

Urbanistický štýl pôsobiť nedokončene,​ nedbalo a opotrebovane. Vianoce v tomto modernom štýle môžu biť zaujímavé, nakoľko nediktujú žiadne pravidlá a môžu obsahovať kovové, látkové, sklenené aj drevené prvky v nešpecifikovaných farbách a tvaroch s nádychom nostalgie. Retro doplnky sú vítané.

Retro štýl stavia na farby aj dobové doplnky

 Dekorácie  v štýle retro pripomínajú obdobie 50. až 70. rokov minulého storočia.. Charakteristickými materiálmi tohto štýlu sú vinil, chróm, plast a metalický povrch v živých farbách v znamení hippies.

Farba Vianoc v tomto štýle je samozrejme výrazná a vyžaduje spektrum farieb. Retro vianočných doplnkov je tradične veľa. Farebné sklo, farebné osvetlenie, slamené ozdoby a živé materiály ako orechy a perníky by nemali chýbať.

vianočné stromčeky 2017

predajnaVianočné módne trendy 2017

biely vinočný stromček

YmUxOTJ