S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nastavenie cookies .

Moleskine Foundation: Kreativita mení svet!

06.03.2024

Moleskine Foundation: Kreativita mení svet!

Moleskine mení svet! Nielen pomocou tých najlepších zápisníkov, ale aj prostredníctvom Moleskine Foundation. Ak ste sa niekedy zaujímali o naše charakteristické, kvalitné zápisníky Moleskine, je tu dôvod, prečo by ste mali byť rovnako nadšení aj z ich dobrovoľníckej činnosti a nadácie.

Zaujímavý je fakt, že Moleskine nie je len výrobca zápisníkov a podobných produktov, ale aj podporovateľ kreativity vo všetkých jej podobách. Moleskine Foundation je nezisková organizácia, ktorá verí, že prístup k tvorivosti a kvalitnej vzdelanosti je kľúčom k dosiahnutiu spoločenskej zmeny.

„Veríme, že kreativita môže zmeniť svet.“

Pri každom použití zápisníka Moleskine sa vám otvárajú dvere do sveta tvorivosti, podobne ako Moleskine Foundation otvára dvere pre mladých ľudí z rôznych spoločenských prostredí k novým možnostiam a príležitostiam.

Táto organizácia, s celosvetovým dosahom, sa zameriava na inšpiráciu novej generácie kreatívnych ľudí, aby zmenili seba aj svoje komunity. Ich hlavnou misiou je motivovať mládež po celom svete k tomu, aby prinášala pozitívnu zmenu vo svojom okolí.

Moleskine Foundation ponúka unikátne a inovatívne vzdelávacie podmienky, ktoré umožňujú mladým z podceňovaných komunít získať prístup k priestorom a nástrojom na odomykanie ich tvorivého potenciálu a transformáciu samých seba k lepšiemu. Tým podporujú miesta, kde ľudia môžu premýšľať kriticky a rozvíjať svoju fantáziu, aby mohli nájsť nové spôsoby riešenia súčasných problémov.

„Žijeme v ére tvorivosti.“

Dnešné najnaliehavejšie sociálne problémy ovplyvňujú životy po celom svete rôznymi spôsobmi, a kreativita a tvorivé zručnosti sú hnacou silou pre udržateľný, mnohoraký a spravodlivý pokrok sveta. Tvorivé schopnosti sú nevyhnutné na nájdenie lokálnych riešení týchto globálnych problémov.

Moleskine Foundation vidí kreativitu nielen ako umelecký prejav, ale skôr ako súbor zručností, ktoré sú prirodzene dané každému a ktoré je potrebné neustále kultivovať: kritické myslenie, tvorivé konanie, celoživotné učenie a postoj meniť veci k lepšiemu.

„Spoločenstvo spoločenstiev.“

Moleskine Foundation hľadá partnerov z každej časti sveta, ktorí aktívne menia svoje komunity a ovplyvňujú životy mladých ľudí okolo seba. Podporovaním ich misie a iniciatív a pripájaním ich k sieťovému spoločenstvu rovnako zmýšľajúcich tvorcov zosilňuje hlasy mladých kreatívnych myšlienkovo zameraných ľudí, ktorí budujú svet zajtrajška.

„Podporte kreativitu pre sociálnu zmenu.“

Existuje mnoho spôsobov, ako sa zapojiť do Moleskine Foundation:

  • Objavte možnosti spolupráce cez ich grantový program a iniciatívy
  • Zistite viac o ich vzdelávacích formátoch a ako sa môžete stať ich súčasťou
  • Sledujte ich, čítajte o ich práci, prispievajte finančnými prostriedkami a zdieľajte ich misiu so svetom!

Ak sa chcete dozvedieť viac o Moleskine Foundation a pripravovaných projektoch na podporu mládeže na Slovensku pod našou záštitou, navštívte našu webovú stránku na www.moleskineshop.sk alebo sledujte naše sociálne siete, aby Vám už nič neuniklo.

Osviežte svoje myšlienky a zaznamenávajte svoje nápady v štýle s Moleskine zápisníkom a pridajte sa k tvorcom z celého sveta. Urobte si radosť a podporte značku Moleskine na stránke www.moleskineshop.sk .

Nezmeškajte žiadnu novinku, sledujte nás aj na sociálnych sieťach.

  

S láskou,

Váš Moleskineshop.sk

YzJmZ