S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod » Recepty » Pstruh s miešaným šalátom


        

Pstruh s miešaným šalátom


0x
Skladom

 

Skladom: 0 ks
naša cena bez DPH : 0,00 EUR
naša cena s DPH (20 %):
0,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Pstruh s miešaným šalátom

Lahodný filet pstruha plnený lístkami medovky a strúčikmi cesnaku, pokvapkaný citrónovou šťavou a podávaný s miešaným šalátom ozdobeným parmezánom.

Ingrediencie

1 filet pstruha

6 strúčikov cesnaku

30 g medovky

morská soľ

slnečnicový olej

150 g rukoly

3 rajčiny

1 dcl pesta

olivový olej

1 citrón

20 g masla

parmezán

 

Postup

Pstruha narežeme z oboch strán. Do zárezov na strane kože pridáme morskú soľ.

Z druhej strany pstruha do zárezov vložíme lístky medovky, morskú soľ a strúčiky cesnaku.

Rybu z každej strany opečieme na slnečnicovom oleji a dáme piecť do rúry na 180 stupňov.

Pripravíme si šalát. Rukolu a nakrájané rajčiny polejeme pripraveným pestom, olivovým olejom a šťavou z citróna.

Servírujeme. Pstruha pokvapkáme šťavou z citróna, pridáme trošku masla a podávame so šalátom, ozdobeným kúskami parmezánu.

 

https://www.kuchynovo.sk/Pekac-na-grilovanie

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

OThiN
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: