S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod » Recepty » Jahodovo-rebarborový koláč s drobenkou


        

Jahodovo-rebarborový koláč s drobenkou


0x
Skladom

 

Skladom: 0 ks
naša cena bez DPH : 0,00 EUR
naša cena s DPH (0 %):
0,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Jahodovo-rebarborový koláč s drobenkou

 

Ingrediencie
Cesto

  • 400 g špaldovej múky
  • 50 g mletých mandlí
  • 1 zarovnaná lyžička sódy bikarbóny
  • 1 balíček strúhanej citrónovej kôry
  • 70 ml javorového sirupu
  • 100 g zmäknutého masla
  • 100 ml oleja
  • 1 lyžička vanilkovej pasty


Viac tu: https://www.domarada.sk/news/jahodovo-rebarborovy-kolac-s-drobenkou/
  • 400 g špaldovej múky
  • 50 g mletých mandlí
  • 1 zarovnaná lyžička sódy bikarbóny
  • 1 balíček strúhanej citrónovej kôry
  • 70 ml javorového sirupu
  • 100 g zmäknutého masla
  • 100 ml oleja
  • 1 lyžička vanilkovej pasty


Viac tu: https://www.domarada.sk/news/jahodovo-rebarborovy-kolac-s-drobenkou/
  • 400 g špaldovej múky
  • 50 g mletých mandlí
  • 1 zarovnaná lyžička sódy bikarbóny
  • 1 balíček strúhanej citrónovej kôry
  • 70 ml javorového sirupu
  • 100 g zmäknutého masla
  • 100 ml oleja
  • 1 lyžička vanilkovej pasty


Viac tu: https://www.domarada.sk/news/jahodovo-rebarborovy-kolac-s-drobenkou/
400 g špaldovej múky
50 g mletých mandlí
1 zarovnaná lyžička sódy bikarbóny
1 balíček strúhanej citrónovej kôry
70 ml javorového sirupu
100 g zmäknutého masla
100 ml oleja
1 lyžička vanilkovej pasty

Obloženie
200 g očistených a na kúsky pokrájaných jahôd

Viac tu: https://www.domarada.sk/news/jahodovo-rebarborovy-kolac-s-drobenkou/
200 g očistených a na kúsky pokrájaných jahôd

Viac tu: https://www.domarada.sk/news/jahodovo-rebarborovy-kolac-s-drobenkou/
200 g očistených a na kúsky pokrájaných jahôd

Viac tu: https://www.domarada.sk/news/jahodovo-rebarborovy-kolac-s-drobenkou/
200 g očistených a na kúsky pokrájaných jahôd
500 g očistenej a na kocky pokrájanej rebarbory
2 balíčky citrónového trstinového cukru

Postup
Na prípravu cesta zmiešame v mise múku s mandľami, sódou a citrónovou kôrou.

Viac tu: https://www.domarada.sk/news/jahodovo-rebarborovy-kolac-s-drobenkou/

Na prípravu cesta zmiešame v mise múku s mandľami, sódou a citrónovou kôrou. Pridáme sirup, maslo, olej a pastu a ručne vypracujeme dohladka. Asi 90 % cesta nanesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy a rovnomerne pritlačíme ku dnu.

Jahody a rebarboru dáme na cesto. Na povrch nadrobíme zvyšné cesto a posypeme citrónovým cukrom. Vložíme do rúry predhriatej na 180°C a pečieme asi 30 minút.

Pred podávaním môžeme koláč zľahka poprášiť práškovým cukrom.



Viac tu: https://www.domarada.sk/news/jahodovo-rebarborovy-kolac-s-drobenkou/

Na prípravu cesta zmiešame v mise múku s mandľami, sódou a citrónovou kôrou. Pridáme sirup, maslo, olej a pastu a ručne vypracujeme dohladka. Asi 90 % cesta nanesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy a rovnomerne pritlačíme ku dnu.

Jahody a rebarboru dáme na cesto. Na povrch nadrobíme zvyšné cesto a posypeme citrónovým cukrom. Vložíme do rúry predhriatej na 180°C a pečieme asi 30 minút.

Pred podávaním môžeme koláč zľahka poprášiť práškovým cukrom.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NTkyMWVl
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: