S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
       

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľom internetového obchodu je xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Aby sme dokázali poskytnúť naplno všetky služby potrebujeme o Vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov v zmysle Zákona č.428/2002 Z. o ochrane osobných údajov v informačných systémoch . My sa riadime týmto zákonom pri používaní Vašich údajov.  Informačný systém je registrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov Slovenskej republiky a má pridelené číslo 201421257.

Pri riešení Vašich objednávok je nám potrebné poskytnúť nasledovné údaje:

- meno a priezvisko

- fakturačná adresa

- Vaša mailová adresa pre identifikáciu v systéme a komunikáciu s Vami

- voliteľné ďalšie adresy - ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná

- voliteľné telefonne číslo

- ak nakupujete ako firma alebo živnostník potrebujeme obchodný názov, IČO a DPH

Tieto údaje sú uschovávané v chránenej databáze na našom serveri, aby pokiaľ ste stály návštevník ich nemuseli zadávať zakaždým. Tieto údaje sú potrebné pre náš fakturačný a účtovný systém. Svoje údaje si môžte kedykoľvek zmeniť prostredníctvom e - mailu. V prípade že si želáte zrušiť registráciu kedykoľvek nás môžte požiadať a my to bezodkladne vykonáme. Vaše konto bude zneaktívnené.Počas Vašej návštevy sú uchované dočasné informácie ktoré sú potrebné pre chod obchodu ako napr. čo ste do Košíka vložili atď. Osobné údaje kupujúceho poskytnuté pri objednaní tovaru budú v zmysle zákona o ochrane osobných údajov č. 122/2013 Z.z. použité prevádzkovateľom alebo jeho sprostredkovateľom iba v rámci obchodného vzťahu medzi predávajúcim a spotrebiteľom a nebudú poskytnuté tretej osobe, s výnimkou osoby zabezpečujúcej prepravu tovaru a portálu Heureka.sk (Allegro Group CZ, s. r. o., Karolinská 650/1, 186 00 Praha, ČR) a Pricemania.sk /Priemyselná 1/A Bratislava 82109 za účelom zistenia spokojnosti s nákupom. Kupujúci uzatvorením objednávky dáva prevádzkovateľovi súhlas so spracovaním osobných údajov. Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme a neposkytujeme žiadnym iným subjektom s výnimkou organizácií s ktorými je nevyhnutná spolupráca pre správne vybavenie objednávky. Sú to doručovateľské služby kde poskytneme nasledovné údaje: - doadcia adresa, meno priezvisko a pre rýchle a správne doručenie aj telefonne číslo, prípadne mailovú adresu. Tieto údaje poskytneme jednorazovo pre vybavenie konkrétnej objednávky. Databáza osobných údajov je chránená pre poškodením,zničením,stratou a zneužitím. Odoslaním objednávky kupujúci udeľuje predávajúcemu v súlade so zákonom č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutú na plnenie zmluvy predávajúcim. Poskytnutie osobných údajov kupujúcim je dobrovoľné. Kupujúci má právo svoj súhlas odvolať a to písomnou formou na adresu sídla predávajúceho a ďalej práva podľa § 20 zákona č. 428/2002 Z.z., v znení neskorších predpisov t.j. predovšetkým právo na informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov, právo na odpis osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, právo na opravu nesprávnych alebo neaktuálnych osobných údajov v priebehu spracúvania, právo na likvidáciu osobných údajov, ak bol splnený účel ich spracúvania, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely. Prevádzkovateľ môže tretím stranám alebo verejnosti poskytnúť súhrnné štatistické informácie o zákazníkoch, návštevnosti, obrate a ďalšie údaje, avšak na základe nich nie je možné nijakým spôsobom identifikovať jednotlivých zákazníkov.Dávame Vám však do pozornosti, že Vašu e-mailovú adresu (žiadny iný údaj o Vašej osobe), ktorá zásadne nestačí na identifikáciu Vašej osoby, poskytujeme subjektom, ktoré prevádzkujú webové portály heureka.sk, najnakup.sk, a pricemania.sk slúžiace na porovnanie cien tovarov poskytovaných v rôznych obchodoch a E-shopoch. Vaša e-mailová adresa je im poskytnutá za účelom preskúmania Vašej spokojnosti s vybavením Vašej objednávky zadanej cez náš E-shop. Preskúmanie Vašej spokojnosti sa realizuje tak, že osoba prevádzkujúca webový portál na porovnanie cien Vám môže ale nemusí zaslať krátky hodnotiaci dotazník, ktorý môžete alebo nemusíte vyplniť. Vaše hodnotenie sa následne prejaví v hodnotení nášho E-shopu uvedenom na príslušnom porovnávacom portáli. Zaslaním Vašej objednávky súhlasíte s takýmto poskytnutím Vašej e-mailovej adresy uvedeným subjektom. Zákazník súhlasí zo zasielaním dotazníka spokojnosti našich služieb. V prípade doručenia dotazníka nie je zákaznik povinný tento dotazník vyplniť, prípadne prečítať. Po vyplnení a odsúhlasení dotazníka môže byť Váš názor uverejnený pri profile našej spoločnosti na stránke www.heureka.sk alebo Pricemania.sk  Bezprostredne po odoslaní dotazníka bude Vaša e-mailová adresa odstránena z databázy heureka.sk, pricemania.sk aby nemohla byť ďalej spracúvaná v zmysle o ochrane osobných údajov.

NjM4Zm